bip

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem
  1. Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
  2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  3. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:

a) dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;

b) tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;

c) utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;

  1. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne”  (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
  2. W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:

a)      „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu;

b)      pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu;

c)       „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;

d)      „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;

e)      „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.

  1. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  2. Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
  3. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
  4. Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.

header

05 Ogólnopolski Wiosenny Festiwal Fletowy w Sochaczewie III miejsce otrzymała Elżbieta Tompolska z klasy fletu Krzysztofa Kawuli
06 Rada Pedagogiczna
06 Audycja Sekcji Instrumentów Dętych przygotowana przez Jana Ignatjuka
08 XV Konkurs Skrzypcowy dla Uczniów Kl. II i III Szkół Muzycznych I Stopnia w Żywcu II miejsce otrzymały Emilia Zielińska z klasy Anny Woźniak, Maja Mazur z klasy Teresy Szarek, III miejsce zdobyła Małgorzata Gołębiowska z klasy Anny Woźniak. Wyróżnienia otrzymali akompaniatorzy: Agnieszka Kociuban i Paweł Domaradzki.
10 Dzień otwarty Szkoły
14 Szkolny Konkurs im. A. Vivaldiego Sekcji Instrumentów Smyczkowych
16 Krakowska Noc Muzealna
18 Koncert Szkolny w Filharmonii Krakowskiej
19 „Salonik muzyczny” – W. Kilar
19 Egzaminy promocyjne – fortepian
20 Egzaminy końcowe – fortepian
22 Egzaminy promocyjne – fortepian
26 XIV Ogólnopolski Konkurs Duetów Fortepianowych w Jeleniej Górze uczennice Pani Grażyny Hesko - Kołodzińskiej Martyna Wojas i Aleksandra Jędrys zdobyły III miejsce
26-30 Sprawdzian końcowy z rytmiki (kl. 3)
28 XVII Małopolski Konkurs Pianistyczny dla Uczniów Szkół Muzycznych I stopnia w Tuchowie - uczennica Pani Grażyny Hesko – Kołodzińskiej Zuzanna Szczygieł zdobyła III miejsce
28-29 Egzaminy końcowe – sekcja dęta
30 Egzaminy promocyjne – fortepian
31 Audycje dla rodziców – sekcja smyczkowa